Şehit Osman Börklüoğlu İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanunları Çerçevesinde vatanına milletine faydalı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-14.10
Isınma: Kaloriferli
Lojman: 1 - 4 daire oturulabilir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitosmanborkluogluio.meb.k12.tr

Adres - GÜNESEN MAH. EGEMENLİK SK. SARIZ ILKOKULU BLOK NO: 29 SARIZ / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Tam zamanlı Eğitim

Yerleşim Yeri - konum ihtibariyle kahramanmaraş ile kayseri il sınırındadır. kayseriye 140km kahramanmaraşa 135km uzaklıktadır. ana yol üzerindedir. saat başı otobüs bulabilirsiniz.

Adres - GÜNESEN MAH. EGEMENLİK SK. SARIZ ILKOKULU BLOK NO: 29 SARIZ / KAYSERİ

Ulaşım Kahramanmaraş kayseri ana yol üzerinde kasaba olduğu için ulaşım sıkıntısı yaşanmaz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık kayseri iline 140 km. ilçeye 18km. Sarız ilçesine nazaran tercih edilen bir yerdir. genelde öğretmenlerimiz burda ikamet etmektedir.